OM OS

VI VIL GERNE INSPIRERE DIG, DIN LIVSSTIL SAMT ÅBNE DIT MINDSET TIL AT OPLEVE HVAD YOGA KAN GØRE FOR DIG.

VI TROR PÅ YOGA GENNEM MOD, ÆGTHED, NYSGERRIGHED & UBETINGET MEDMENNESKELIGHED.

Pernille Rosenkær

Indehaver

pernille@holistichotyoga.dk

Uddannet antroposofisk naturmediciner – vinyasa – hatha – yin & mindfulness instruktør.

Underviser i hot vinyasa, hatha flow, power yin & blid yin samt mindful bevægelse.

Yoga ændrede mit liv

Jeg elsker hvad yoga gør ved min krop, mit indre og den magiske ro som spreder sig i mit univers.

Yoga har reddet mig fra et fortravlet karriererliv. Det kom ind i mit liv på et tidspunkt, hvor jeg arbejdede 80-100 timer om ugen og havde gjort det i mange år. Jeg var kommet ud af min krop og yoga viste mig vejen tilbage.

Jeg har en fortid i servicebranchen, faktisk blev det til 25 år i den globale hotel- og restaurationsbranche. Det var en fantastisk rejse, som bragte mig verden rundt. Jeg fik muligheden for at arbejde med de bedste af de bedste. De sidste 14 år som selvstændig.

Uddannelse

Jeg er uddannet Sundhedsmentor fra Hippocrates Health Institute i USA. Uddannet spiritual leder på World Intuitive Leaders Academy. Min yogarejse startede for snart 15 år siden, hvor jeg mistede min søster. Jeg tog på en lang healende rejse, hvor jeg også uddannede mig til Reiki Healer. Rejser og levesteder verden over har budt på flere yogauddannelser bl.a. hatha yoga fra Jeevmoksha i Indien. Vinyasa yoga fra Radiantly Alive på Bali – her fordybede jeg mig også i yin og elskede mine vinyasa flow timer på standen.

Mine yogauddannelser er alle yoga alliance certificerede.

Jeg er uddannet Heilpraktiker – også kaldet almenpraktiserende naturmediciner fra Nordic College of Natural Medicin.

Jeg har virkelig mange timers RAB-godkendt undervisning i antroposofisk anatomi, fysiologi, sygdomslære, sundhedspsykologi og biologisk psykologi fra Karsten Munk Akademiet og fra Christoph Kummer i USA.

Jeg har været på et utal af meditationsretræter og senest boet to år i Thailand. Her var tempellivet en magisk del af min hverdag. Jeg levede samt underviste i Soneva Kiri – ét af verdens mest luksuriøse men også minimalistiske resorts. Her praktiseres blandt andet at leve uden mobil og udelukkende gå i bare tæer. Det gjorde jeg i to år, og det er nu en stor længsel i mig. Jeg kom til Danmark igen for fire år siden og er siden blevet mor.

Dagligdagen

Til dagligt driver jeg min naturmediciske klinik Holistic Vision og nyder min undervisning i hotsalen samt timerne i meditationssalen. Jeg arbejder med at optimere liv og livsstil – lige fra den professionelle sportsudøver, forretningsmanden til det unge menneske som skal vises en bedre levevej. Jeg laver årsagsbehandling, går i dybden med mine klienter og laver seriøse resultater. Min filosofi er ærlighed, kompromisløshed og kærlighed.

doTERRA olier

Jeg har valgt at specialisere mig i æteriske olier som har mange behagelige fordele for kroppen-  både fysisk og psykisk. I dette laver jeg også workshops hvor jeg underviser i brugen her af.

Oplev mere på www.mydoterra.com/pernillerosen her får du også automatisk 25% rabat hvis du opretter dig som min kunde.

Jeg beæret over at se dig i mine timer – tak fordi jeg må guide dig. Namaste.

Har du lyst til at vide mere om mig, så oplev mere på mine hjemmesider.

www.holisticvision.dk

www.vandfaste.dk

Jeg håber, at jeg kan inspirere dig og forhåbentligt guide dig til et mere holistisk liv i balance med din krop og dit sind.

Medlemmerne siger

Dejligt sted og fantastiske instruktører. Virkelig en fantastisk følelse når man kan mærke at ens stive håndværkerkrop rykker sig fra gang til gang. Kan varmt anbefales til alle uanset ens udgangspunkt.

Simon Als Nybo

Marie Louise Mastrup Knudsen

Uddannet jordermoder & hatha yogainstruktør.

Underviser i hatha flow – gravid yoga & efterfødsel.

Yoga bringer mig hjem

Min yogarejse startede, da jeg ventede mit første barn og blev introduceret for yoga til gravide i mit arbejde som jordemoder. Der var et eller andet ved yoga, som var for rigtigt til at jeg kunne slippe det Det blev starten på en lang udforskning af yoga i løbet af de sidste 16 år. Jeg har ”surfet” rundt i yogaens forskellige stilarter, holdt kortere og længere pauser, men er altid vendt tilbage igen. Jeg forundres over yogaens magi. Yoga får mig til at finde hjem til mig selv, i mig selv – også når jeg i perioder føler, at jeg bliver lidt væk fra den, jeg ønsker at være.

I løbet af de sidste år har jeg været mere og mere nysgerrig på, hvorfor yoga synes magisk for mig. Der sker noget, når jeg sætter mig på måtten, som ændrer min krop, mit sind og mit syn på livet – ændrer mig. Den nysgerrighed førte til, at jeg i 2019 blev uddannet yogalærer i Hatha yoga hos YogaInsideOut. Det var en gave at give mig selv lov til at dykke ned i yogaen – og en endnu større gave at opdage, hvor meget mere der er at opdage og at få lov til at kunne give det videre. Det er en opgave, jeg både er ydmyg og beæret over at have fået.

Som yogalærer ligger det mig meget på sinde, at yoga ikke har et bestemt udtryk eller skal se ud på en bestemt måde. Jeg er nysgerrig på og fascineret af, hvordan yoga kommer til udtryk hos den enkelte, og hvordan yoga gavner mennesker på vidt forskellige måder. Yoga er dig – og er derfor lige så forskellige som mennesker er. Jeg ønsker at guide en praksis, hvor yoga kan komme til udtryk indefra hos den enkelte. Og så må det gerne være kraftfuldt, blidt, lækkert og også gerne lidt sjovt.

Gry Montiel

Uddannet hatha & yin instruktør.

Underviser i blid hatha, blid yin & mindful bevægelse.

Yoga gav mig førligheden tilbage

Min yogarejse startede, da jeg var i starten af 30’erne efter en påkørsel, der efterlod mig med et alvorligt piskesmæld. Jeg ledte efter noget, der kunne hele min krop, og det førte mig til Bikram Yoga, der var intenst og overvældende, men samtidigt tiltrak det mig. Jeg mærkede hurtigt effekten på min krop, og langsomt mindskedes mine smerter. Efter nogle års praksis stødte jeg på Yin Yoga ved et tilfælde, og det viste sig at være lige dét, jeg manglede til at supplere den aktive Bikram Yoga.

Jeg valgte at uddanne mig til underviser i Yin Yoga og tog en måned til Bali, hvor jeg tog en international uddannelse ved Jo Phee og Joe Barnett – to af Yin yogaens senior undervisere. Uddannelsen dækkede foruden yoga over en stor del anatomi og traditionel kinesisk medicin.

Senere har jeg taget flere kurser ved samme undervisere – det seneste et dissektionskursus med fokus på kroppens bindevæv.

I starten var yoga dét, der helede min krop. Nu holder det mig sund, stærk og i balance – både fysisk og mentalt. Det giver mig langt større overskud og har lært mig at mærke efter og lytte til mig selv og min krop – det er dét, jeg forsøger at dele, når jeg underviser.

Rosa Montiel

Uddannet i bikram – hatha – ashtanga & yin.

Underviser i bikram, hatha flow & yin.

Yoga is my life

Rosa Montiel was born and raised in her beloved Mexico and moved to the USA when she was 20 years old. She has made cities such San Francisco and Seattle her home, working as Operations Manager for the Hilton Hotels and has been traveling around the world teaching yoga since 2013.

Her experience in yoga, pranayama, reiki, cooking and life is immense! When she was 38 years old, Rosa was desperate to find a cure for her chronic back pain, stress, overweight and other health problems. By “accident” she found yoga. Her first class was in a heated room -it was a 90 minutes Bikram class. At first, she didn’t like it, but quickly witnesses the good things it did for her. This was the beginning of her passion for studying yoga, nutrition and holistic medicine. Over the years she has realized that yoga is more than the practice of asana and has discovered the benefits and powers of a consistent practice both on and off the mat. On several occasions she witnesses how yoga has guided her through both turbulent and joyous times of her life.

At age 51, her philosophy is very simple, Rosa believes that through yoga we have the opportunity to step out of our comfort zone and open our hearts, eliminate unnecessary suffering and be able to love more. Rosa teaches from a place of gratitude and joy, her classes are focus more on quality, no quantity on the movement/breath connection. She always invites students to create value for themselves, find their own path of self-discovery but without taking everything so seriously so they can enjoy the present moment. Rosa’s mantra is “life is about the journey and not the destination”. She is very grateful to have the honor and privilege to have studied many different types of yoga with several amazing teachers in various parts of the world, this of course, includes all of her students. “Each class I lead there is always a moment when every student is leading me”.