Power yin yoga tager udgangspunkt i de klassiske yin stillinger – vi går her en smule dybere og arbejder os ind på kroppens energibaner også kaldet meridianer.

Ifølge traditionel kinesisk medicin (TCM) er det igennem disse energibaner, at vores livsenergi Qi (chi) flyder. Når livsenergien flyder frit igennem kroppen, skabes der både en fysisk og psykisk styrke samt indre balance. Power Yin er for dig som vil udfordre din krop både fysisk og psykisk.

Du vil opleve let sved på panden, da vi både skruer op for den infrarøde varme samt din indre energi. Stillingerne foregår primært siddende og liggende og du vil gå fra timen med flow i dine celler. Til trods for der her er tale om en rolig yoga form, så vil det indre energiarbejde løsne spændinger og afhjælpe skader. Vi sætter fuld gang i cirkulationen, afstresser dit system og gør dig mere fleksibel. Du vil kunne bruge denne yoga praksis til at bedre gøre din alm. yoga praksis eller anden form for sport samt finde ro i både krop og sjæl.

I power yin har vi også fokus på vejrtrækning, – du vil kunne bruge det som en form for mindfulness træning. Vi anbefaler du bruger 5-10 minutter i stilhed på måtten inden timen. Vi arbejder dybt i kroppen så medbring vand til timen samt drink vand efter timen. Temperaturen i rummet er ca. 34 grader.

Online booking
eller kontakt os for yderligere info