I blid yin yoga arbejder vi primært bindevævet og du vil efter en tid opnå mere bevægelighed og smidighed. Jo ældre vi bliver, jo mere ’tørrer’ vi ud. Det samme sker, hvis vi ikke bevæger os nok. Vi stivner og det kan give ømhed, spændinger og smerter i kroppen.

I yin yoga holder vi oftest stillingerne i 3-5 minutter, – dette gør at bindevævet stimuleres til at blive mere væskefyldt, stærkere og mere fleksibelt. Det er en beroligende form for yoga hvor du tillader kroppen at komme i det parasympatiske nervesystem. Det er her vi restituere og afstresser. Det er kortisolnedsættende, så hvis du føler dig stresset, så er yin yoga et magisk pusterum. Stillinger foregår siddende eller liggende og du vil gå afslappet fra timen. Her er en god mulighed for at få løsnet spændinger eller afhjulpet skader.

Søndags yin er den blide restorative form som nænsomt nære krop og sjæl. Yin yoga praktiseres med langsommelighed, eftertænksomhed og ro. Vi anbefaler du bruger 5-10 minutter i stilhed på måtten inden timen. Drink masser af vand efter timen så du får skyllet kroppen godt igennem. Temperaturen i rummet er ca. 25 grader.

Online booking
eller kontakt os for yderligere info