Posts In: Torsdag

En helt særlig tilstand af ro og indadvendt opmærksomhed hersker i din krop, når du vågner om morgenen. Her har du det bedste tænkelige udgangspunkt for yoga og meditation.

Vores morgenyoga er ikke et intensivt program, men består af øvelser, der føles som et kærligt morgenkram til hele dit nervesystem og holder dig stressfri hele dagen. Vi kører et par skønne solhilsner igennem med basis i hatha yoga – der vil være et let flow – vi starter og slutter med kort meditation.

Du kan efter timen møde dagens udfordringer med en mere bevægelig krop, et roligt åndedræt og et balanceret nervesystem. Vi anbefaler du bruger 5-10 minutter i stilhed på måtten inden timen. Husk vand til timen, – og drink masser af vand efter timen så du får skyllet kroppen godt igennem og fortsætter dit flow. Temperaturen i rummet er ca. 30 grader.

Online booking
eller kontakt os for yderligere info

Power yin yoga

28/11/2019

Power yin yoga tager udgangspunkt i de klassiske yin stillinger – vi går her en smule dybere og arbejder os ind på kroppens energibaner også kaldet meridianer.

Ifølge traditionel kinesisk medicin (TCM) er det igennem disse energibaner, at vores livsenergi Qi (chi) flyder. Når livsenergien flyder frit igennem kroppen, skabes der både en fysisk og psykisk styrke samt indre balance. Power Yin er for dig som vil udfordre din krop både fysisk og psykisk.

Du vil opleve let sved på panden, da vi både skruer op for den infrarøde varme samt din indre energi. Stillingerne foregår primært siddende og liggende og du vil gå fra timen med flow i dine celler. Til trods for der her er tale om en rolig yoga form, så vil det indre energiarbejde løsne spændinger og afhjælpe skader. Vi sætter fuld gang i cirkulationen, afstresser dit system og gør dig mere fleksibel. Du vil kunne bruge denne yoga praksis til at bedre gøre din alm. yoga praksis eller anden form for sport samt finde ro i både krop og sjæl.

I power yin har vi også fokus på vejrtrækning, – du vil kunne bruge det som en form for mindfulness træning. Vi anbefaler du bruger 5-10 minutter i stilhed på måtten inden timen. Vi arbejder dybt i kroppen så medbring vand til timen samt drink vand efter timen. Temperaturen i rummet er ca. 34 grader.

Online booking
eller kontakt os for yderligere info

Hot vinyasa flow

28/11/2019

Hot vinyasa flow er en dynamisk yogaform. Vi lover dig i denne praksis sved på panden. Tempoet er højt i en vinyasa praksis, – det betyder, at man samtidig med de meditative tilstande også kommer i god form.

Du vil blive guidet igennem en række klassiske yogastillinger – vinyasa udspringer nemlig fra hatha yoga. Vi har fokus på styrke, smidighed, balance samt ro og nærvær omkring åndedrættet. I denne time er vi lidt mere legende med stillingerne.

På det fysiske niveau vil kroppens potentiale for fleksibilitet og styrke udvikles. Blodgennemstrømningen øges i kroppens bindevæv, så der bringes mere næring til cellerne, organerne stimuleres fra fordøjelses- til nervesystemet og øger derved kroppens generelle energiniveau.

Yoga er en rejse tilbage til kroppen, som kræver tid, tålmodighed og gentagelse, men det er hele rejsen værd. Via gentagelser vil du opleve din krop begynde at fungere mere effektivt.

Hot yoga foregår i vores opvarmede sal og opvarmes med infrarød varme – dette har en udrensende effekt, reducerer stress og styrker dit immunforsvar. Varmen forstærker ligeledes stræk og fleksibilitetsprocessen. Det opvarmede rum giver dig mulighed for at bevæge dig dybere ind i stillingerne med mindre risiko for skader.

De fleste oplever hurtigt mere styrke, bliver smidige og udvikler mere fokus og overskud. Vi anbefaler du bruger 5-10 minutter i stilhed på måtten inden timen. Medbring vand og ekstra håndklæde til timen. Temperaturen i rummet er ca. 37 grader.

Fordele ved hot yoga

 • Fedtforbrænder og øger dit stofskifte
 • Øger fleksibilitet, styrke og udholdenhed
 • Reducerer stress, depression og angst
 • Afgifter kroppen
 • Øger energiniveau
 • Bedre balance og koordination
 • Bedre kropsholdning
 • Styrker immunforsvaret
 • Forbedre blodcirkulationen
 • Forebygger hjerte-kar-sygdomme
 • Forhindrer og reducerer flere kroniske lidelse

 

 

Online booking
eller kontakt os for yderligere info