Posts In: Søndag

Søndags yoga er for alle.

Du bliver guidet igennem en række klassiske yogastillinger. Vi har fokus på styrke, smidighed, balance samt ro og nærvær omkring åndedrættet. Vores søndags praksis er en smule blidere end lørdag, – kroppen skal have lov at mærke det er søndag. Naturligt for kroppen og vores system er vi mere i yin om søndagen. Selv om denne time er styrkende og opbyggende på muskulaturen, så bliver det praktiseret med dyb bevisthed.

På det fysiske niveau vil kroppens potentiale for fleksibilitet og styrke udvikles. Blodgennemstrømningen øges i kroppens bindevæv, så der bringes mere næring til cellerne, organerne stimuleres fra fordøjelse – til nervesystemet og øger derved kroppens generelle energiniveau.

Yoga er en rejse tilbage til kroppen, som kræver tid, tålmodighed og gentagelse, men det er hele rejsen værd. Via gentagelser vil du opleve din krop begynde at fungere mere effektivt.

 

Online booking
eller kontakt os for yderligere info

Blid yin yoga

28/11/2019

I blid yin yoga arbejder vi primært bindevævet og du vil efter en tid opnå mere bevægelighed og smidighed. Jo ældre vi bliver, jo mere ’tørrer’ vi ud. Det samme sker, hvis vi ikke bevæger os nok. Vi stivner og det kan give ømhed, spændinger og smerter i kroppen.

I yin yoga holder vi oftest stillingerne i 3-5 minutter, – dette gør at bindevævet stimuleres til at blive mere væskefyldt, stærkere og mere fleksibelt. Det er en beroligende form for yoga hvor du tillader kroppen at komme i det parasympatiske nervesystem. Det er her vi restituere og afstresser. Det er kortisolnedsættende, så hvis du føler dig stresset, så er yin yoga et magisk pusterum. Stillinger foregår siddende eller liggende og du vil gå afslappet fra timen. Her er en god mulighed for at få løsnet spændinger eller afhjulpet skader.

Søndags yin er den blide restorative form som nænsomt nære krop og sjæl. Yin yoga praktiseres med langsommelighed, eftertænksomhed og ro. Vi anbefaler du bruger 5-10 minutter i stilhed på måtten inden timen. Drink masser af vand efter timen så du får skyllet kroppen godt igennem. Temperaturen i rummet er ca. 25 grader.

Online booking
eller kontakt os for yderligere info